top of page

Dårlig timeing!! Jeg har ikke tid..


IMG_6699.JPG

Som i kan se, er jeg ret smadret i dag.. Jeg har pakket mig selv godt ind, og sidder hos lægen og venter.. Jeg vågnede i går med virkelig ondt i halsen og ørerne, og susede på apoteket for at købt alt hvad de havde i vitaminpiller og bliv hurtig frisk/styrk dit immunforsvar stof. Desværre har det ikke virket, og med en casting i Herning i morgen og odense lørdag, synes jeg, at jeg var nødt til at besøge lægen.. Noget er der simpelthen nødt til at ske, så jeg får det bedre..

På trods af smerter i hals og øre, så er dagens program helt pakket. Først skal jeg have overstået en studieopgave i International Politik, og så venter der et photoshoot inden jeg skal til et møde – og selvfølgelig gøre klar til vores tur til Herning i morgen..

Tror vidst lige jeg skal Joe & The Juice og have en omgang vitaminer, når jeg er færdig her.

// Josephine

bottom of page