top of page

DAGENS HUMØR: PASTA MED KETCHUP
Halv syg, træt og med en skål pasta med ketchup på maven, (det var simpelthen det eneste, som jeg havde lyst til at spise) ligger jeg lige nu (endelig) på min sofa.

I dag er vi fløjet hjem til Ho Chi Minh efter en skøn ferie i Hoi An og Da Nang. Desværre vågnede jeg i morges lidt utilpas, og det har taget til hele dagen. At vores fly så blev forsinket, og vi først er kommet hjem meget senere er heller ikke et hit – særligt ikke fordi vi har en rigtig spændende dag foran os i morgen og skal tidligt op. (I kan følge med på Snapchat 😉 )

Kender I de dage, hvor det hele går lidt imod en? Mig som troede, at de dage ikke fandtes, når bare man boede i palmeland med 30 grader døgnet rundt? Guess I was wrong…

Jeg håber, at jeres dag har været lidt skønnere end min 😉

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page