top of page

DAGENS OUTFIT – OG AFSLUTNING PÅ EB


outfit
img_0290.jpg

Både bukser og top er nogle gamle sager, så det kan ikke købes i butikkerne længere, men jeg har fundet nogle ting som ligner. Skindbukserne finder du her, toppen her, øreringe her og solbriller her.

I dag har jeg afslutning på Ekstra Bladet, efter 12 måneder i praktik. Jeg skal stadig arbejde et par dage, på mit eget projekt, som jeg er ved at lave sammen med en kollega, men mine timer på vagtplanen stopper fra i dag og det er ret fedt! Det har været en lærerig tid på godt og ondt. Jeg har været forbi kriminalredaktionen, politik, eb.dk og dokumentargruppen hvor vi producerede ‘Jagten’ til Tv3.

Det er fedt at være færdig og nu glæder jeg mig rigtig meget til at have mere tid til mine egne projekter, og til igen selv at blive herre over min tid. Først skal jeg selvfølgelig lige holde en dejlig lang sommerferie, men derefter går jeg igen igang med mine egne ting, samtidig med at jeg færdiggøre mit journaliststudie og skrive min BA-opgave.

Good things to come!

God fredag! :-*

// Josephine

Comentários


bottom of page