top of page

DAGENS OUTFIT OG LIDT OM DÅRLIG PLANLÆGNINGSom et lyn fra en klar himmel forsvandt solen fra paradisøen for en kort stund. Alligevel nød vi at gå en tur på stranden og de 30 grader forsvinder heldigvis ikke, selvom solen gemmer sig et par timer. Dagens outfit er et sæt fra Stine Lagdefoged, en designer som jeg er helt vild med! Sættet er endnu ikke kommet i butikkerne, men du kan finde et par shorts der minder om her og bluse her.

I går tog vi bilen en tur rundt på øen. Vi havde bl.a. arrangeret, at vi skulle forbi en sukkerplantage, for at se hvordan de fremstiller rom, men fem minutter før vi er fremme, går det op for mig at der kun er 15 minutter til stedet lukker!? Det er vidst det man kalder dårlig planlægning, men hvem regner med at turistattraktioner lukker kl. 17 i hverdagene?

Uheldet blev heldigvis vendt til noget positivt, da vi kørte en tur i området og fandt en smuk strand og en fuldstændig fantastisk restaurant, hvor vi spiste middag. I dag har vejret igen været fantastisk, og vi nyder ferien i fulde drag! Ser I med på snapchat 😉 ?

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Bình luận


bottom of page