top of page

Damer, disco og dårlig service!


IMG_5942.JPG

I går holdt vi julefrokost i tøsegruppen, og det var så dejligt igen at kunne slappe af og bare hygge med tøserne.

Min smukke veninde Natalya er gravid, og hvis hun holder sin termin, så var det sidste gang jeg så hende inden hun føder. Det er så vildt! Og med den mor glæder jeg mig så meget til at se den lille unge, der helt sikkert bliver en af verdens lækreste!

Senere på aften tog vi andre videre i byen og var både forbi Skt Gertruds Kloster, Zen (som engang var mit andet hjem, men hvor vi nu aldrig kommer mere – og det var faktisk ret sjovt at være tilbage) og så endte vi på Sunday, der normalt er vores yndlings sted at gå i byen.

Servicen sejlede fuldstændig på Sunday i går, og vi blev beskyldt for at lyve, og jeg ved ikke hvad. Nede i garderoben afleverede vi tre numre, men kun fik to tasker. De talte så grimt til os og lavede et kæmpe nummer ud af, at vi skulle tjekke hvor vi kunne have glemt det sidste nummer .. Indtil de til sidst tjekkede overvågningen, og så at vi havde ret – alligevel var de sku for fine til at sige undskyld .. “Det kan jo ske” lød det i stedet. Idioter.. Og normalt har jeg ellers altid mødt sødt personale der inde, men fanme ikke i går.

Jeg endte i sengen hos min veninde Carla og er nu på vej hjem til mine forældre til lidt søndagshygge inden turen går tilbage til odense, og en ny lang arbejdsuge går i gang

Håber i har haft en dejlig weekend!

// Josephine

Comentarios


bottom of page