top of page

DANMARK VINDER “MISS TALENT” KONKURRENCE!!
I lørdags tikkede der en fantastisk nyhed ind på min telefon. Danmarks repræsentant ved Miss Supranational 2012 i Polen, Julia, har vundet talent konkurrencen.

 Smukke Julia ringede hjem et par dage før, og fortalte, at de havde haft prøver på talent showet, og da hun var begyndt at synge, var der flere af de andre piger, der var begyndt at græde. Det var en ret vild oplevelse for Julia, som var meget glad over sin præstation. Julia sagde dog, at hun ikke troede, at hun ville blive udvalgt, som én af de seks der skulle optræde foran 6000 mennesker i lørdags og være med i konkurrencen om ”Miss Talent”-titlen.

Hun mente, at hendes show var for kedeligt – en dansk pige på bare fødder der synger, men hun tog fejl. Lørdag nat blev hun foran 6000 tilskuer hyldet som den mest talentfulde pige, og har nu, allerede før finalen, fået en titel med hjem til Danmark. Jeg er meget stolt og ikke mindst imponeret!


 På torsdag er der finale på Miss Supranational 2012. Jeg glæder mig enormt meget til den er afgjort, og ser frem til at Julia ringer hjem og fortæller mig om resultatet. Jeg tror stadig på, at hun kan nå at få mere med hjem! Med hendes imødekommende og åbne personlighed, sit smukke ydre, evne til at omgås nye mennesker og min håndbog i hånden tror jeg på, at Julia kan nå til tops.  Det bliver spændende at se, om jeg får ret

:-)

På næste onsdag holder jeg casting på Miss Global Teen Denmark 2012.

Her skal jeg finde en pige, mellem 15-19 år som skal repræsenter Danmark ved den international konkurrence i Argentina i november. Klik på ”Casting” øverst her på siden og læs mere om hvordan du tilmelder dig.


Comments


bottom of page