top of page

Dans, morgenfest og nøgen mand på baren


Igen skete det. Jeg var i byen i går. Jeg ved ikke hvorfor, at mit festgen har fået lov til at tage totalt over her de sidste par uger. Jeg får virkelig drukket drinks, danset og ikke sovet ret meget, men sjovt er det 😉

I går startede jeg med nogen eksotiske drinks hos min veninde Izabell, inden turen gik ind mod byen, hvor vi mødtes med et par andre veninder. Vi startede på Simons. Der var super god musik, så dansegulvet blev vores spot, indtil der var alt for mange mennesker, og det slet ikke var til at være nogen steder uden at have kropskontakt med andre.

Da en nøgen mand så sprang op på baren og begyndte at svinge med det hele, blev det lidt for meget for os alle sammen, og vi hoppede ud i en taxa og tog på ZEN.

På ZEN var der heldigvis ikke lige så mange mennesker. Vi fik bedre plads på dansegulvet, og nogen gode drinks. Iza og jeg gik først, da musikken stoppede og stedet lukket.

På trods af ZEN lukkede, var vi slet ikke klar til at gå hjem og sove, så der blev holdt livlig morgenfest hos Iza, inden vi klokken lidt over syv kravlede i seng.
Jeg var oppe igen ved 12-tiden, og har både nået at være på loppemarked og fået arbejdet i dag. Nu sidder jeg så i sofaen og skal til at sætte en film på, som jeg kan falde i søvn til. Det ender sikkert med, at jeg er faldet i søvn, inden den går i gang, men sådan skal det vel helst være om søndagen. 

// Josephine

Comments


bottom of page