top of page

Dansk skønhed kåret som vinder af Miss Bride Of The World 2012!


Kl. 15.20 dansk tid, er Christina Mikkelsen blevet kåret som vinder af den internationale skønhedskonkurrence Miss Bride Of The World.

I løbet af den sidste uge har Christina været i Kina, og kæmpet for at fører Danmark til tops. En kamp som hun her til eftermiddag har vundet. 

Undervejs har Christina på intet tidspunkt tvivlet på sine egne muligheder for en topplacering, men et par dage før finalen, blev hun alligevel usikker.

Christina begyndte at fornemme populariteten for hendes nye veninde og roomie: Miss Sverige, som hele tiden, efter Christinas eget udsagn, har været hendes største konkurrent. Christina gav dog ikke op, og i dag kan hun se hendes arbejde bære frugt. Med krone, sash, statuette og  blomster er hun blevet kåret som vinder af Miss Bride Of The World 2012.

Hendes veninde Miss Sverige har vundet en plads i Top 5.


Christinas start på livet som dansk “skønhedsdronning” startede i 2010, hvor hun vandt ekstrabladets wild-card, til finalen på den første danske finale jeg stod bag. 

Til finalen, som blev afholdt på Hotel Sainkt Petri i København, blev det dog ikke til nogen sejr, for Christina. Hun måtte tage hjem uden trofæ, men med en god oplevelse i bagagen. 

I 2011 udvalgte jeg så Christina, blandt mange hundrede ansøgere, til at repræsentere Danmark ved Miss Tourism Queen Of The Year i Kina. Christina var en af de første piger der modtog min håndbog “Sådan vinder du en international skønhedskonkurrence” og  med den i hånden vandt hun en flot plads i top 10 og titlen som Miss Charm.

I år har Christina så igen fået chancen for at bringe Danmark til tops. Denne gang ved Miss Bride Of The World.

Christina har om nogen indfriget mine drømme og forventninger til mine danske piger. Både den skandinaviske licnsholder Peter Hadward, som er med Christina i Kina, og jeg er meget stolte og meget meget glade på Christinas vegne.

Jeg har endnu ikke haft chancen for at snakke med Christina efter hendes sejr. Så snart hun kommer ned fra scenen og væk fra pressen, ringer hun til mig, og så opdatere jeg naturligvis, med Christinas reaktion.

// Josephine

Den 09.11.12 kan du møde Christina og resten af de smukke piger, der siden 2009 har repræsenteret Danmark ved de store internationale skønhedskonkurrencer, når Josephine Helbrandt – Queen Of Scandinavia, holder stor fashion fest.

Her kan du se bl.a. se Christina og resten af pigerne i et lækkert undertøjsshow for Hoff By Hoff.

bottom of page