top of page

DE BEDSTE ARBEJDSDAGE SER SÅDAN HER UD..


Der er godt nok forskel på mine arbejdsdage lige for tiden, og jeg svinger mellem at kæmpe med koncentrationsbesvær og rejse-feber ,og så nyde hvert et minut af min dag. De dage hvor jeg sidder en hel dag foran computeren her hjemme og knokler på, synes jeg at det hele er lidt op af bakke. Mit arbejde er spændende, men jeg kommer til at savne Vietnam helt vildt, og jeg synes, at livet suser forbi mig, uden at jeg får oplevet noget eller prøvet noget nyt. Sådan er livet og hverdagen jo, men det er altså mere end et år siden, at jeg sidst har haft sådan en hverdag, og det skal jeg godt nok lige vende mig til igen. JEG VIL PÅ EVENTYR!

Til gengæld er der heldigvis andre arbejdsdage, som jeg virkelig nyder. Sådan en havde jeg i går! Jeg var inde i byen hele dagen – for når man bor 20 minutter i S-tog fra København, så er det ret praktisk at ligge møderne samme dag. (Gud hvor jeg i øvrigt glæder mig til at flytte.) Jeg havde fire forskellige spændende møder – og heldigvis også tid til at mødes med min veninde og spise frokost i solen.

Sidst på dagen var jeg forbi PR bureauet Holm og Bertung, som du kan se billeder fra ovenfor, og så sluttede jeg rækken af møder af med at besøge Andreas på hans nye arbejde – HOS GANNI!! 😉 Jeg var naturligvis et smut på lageret og prøve en helt masse lækkert tøj. 😉 Da jeg kom hjem fik jeg besøg af to barndomsveninder til middag.

Dagens program var altså fyldt rigtig godt op, men jeg havde en fantastisk dag hvor der skete en masse, og hvor jeg ikke bare følte mig fanget bag min computer. Den slags dage er altså mine yndlings!

Kommentare


bottom of page