top of page

DE FIRE HUDPLEJEPRODUKTER DER GJORDE DEN STØRSTE FORSKEL FOR MIG I 2018
Hvis du besøger min blog bare engang imellem, så er det sikkert ikke nyt for dig, at jeg er stor fan af 2018. For mig personligt var det et fantastisk år! .. 2018 var også et år, hvor jeg fik samlet ny energi til at gøre en indsats for min hud og det betød også, at jeg fik testet en helt masse skønhedsprodukter. I dag tænkte jeg, at jeg vil dele de tre produkter med jer, som gjorde den største forskel for min hud i 2018. Nogle af produkterne har jeg gået i gave andre har jeg selv købt, men det er vigtigt at sige, at ingen har betalt for at blive nævnt her.

Lancômes Visionnaire Crescendo
Jeg har tidligere anmeldt det her vidunder-produkt på min blog, og der er ingen tvivl om, at den også skal med på listen over de produkter, der har gjort den største forskel for min hud i 2018. Jeg har lidt af nogle små hvide knopper – små milier, som har siddet i mine tindinger og som jeg slet ikke har kunne slippe af med. – lige indtil at jeg prøvede den her super kur!

Lancômes Visionnaire Crescendo er en syre peel der kommer i to step. Det første step er en mild syre, som exfoliere huden, mindsker knopper og urenheder og gør huden mere ensartet. Når man har brugt den hver nat i 14 dage er huden klar til step to som er en noget stærkere syre. Step to hjælper din hud med at minimere rynker, fine linker og pore.

I det hele taget får jeg en meget flottere, glattere og ensartet hud af det her produkt, som bestemt også vil være at finde på mit badeværelse i 2019. Jeg er kæmpe fan!

BioEffect EGF Serum
Den her lækre serum har sat tydelige spor i min hud i løbet af 2018. Efter jeg flyttede tilbage til Danmark havde min hud svært ved at vænne sig tilbage til det danske klima og der blev BioEffects EGF serum min redning. Udover at den giver trænger dybt ind i huden og giver masser af fugt, så er den også med til at skabe en mere jævn og ensartet hud. Det betyder også, at de små finelinjer som den kraftige sol i Vietnam fik sat i mit ansigt, har den også været med til at gøre mindre synlige.

Helt klart en beauty-favorit!

COOLA SUNCARE

Igennem både 2017 og 2018 er mit forbrug af solbeskyttende produkter steget abnormt! Det skyldes naturligvis, at jeg det meste af tiden har boet i Vietnam, hvor daglig solcreme er et must. Da jeg boede i Vietnam eksperimenterede og testede jeg et hav af forskellige solprodukter – lige ind til at jeg oplevede COOLA. Siden har jeg slet ikke kunne forestille mig, at bruge andre brands.

COOLA laver de lækreste solcremer, som er absurd nemme at bruge. Med deres solcreme på spray tager det mit under 60 sekunder at få hele kroppen smurt ind. Samtidig så dufter de fuldstændig fantastisk og efterlader ikke nogle mærker på tøjet.

Jeg er virkelig blevet fan og er fuldstændig sikker på, at COOLA også kommer til at følge mig på alle mine rejser i 2019! COOLA og jeg er helt sikkert blevet uadskillelige.
Skønhedsprodukterne fra Erno Laszlo stiftede jeg først bekendtskab med i slutningen af 2018 og alligevel er nødt til at have i hvert fald ét af deres produkter med på listen. Særligt deres Multi-task eye serum mask er jeg blevet virkelig glad for. De fungere særligt godt for mig dage, hvor jeg ser lidt ekstra træt ud, når jeg vågner eller hvis jeg skal til et større arrangement og gerne vil se ekstra frisk og veloplagt ud.

Efter at have haft masken på, ser jeg resultatet med det samme. Min hud under øjnene ser straks mere fugtet og fyldig ud og effekten holder virkelig længe. Jeg synes også at de gør en forskel for mine mørke render under øjenene, som ikke er lige så tydelige længere.

BRANDS JEG GLÆDER MIG TIL AT TESTE I 2019

For nylig har jeg fået en håndfuld nye lækre brands ind af døren, som jeg virkelig glæder mig til at teste i 2019. De første der står for tid er collagen filler-piller fra New Nordic. Jeg glæder mig til at se om de hypede og anmelderroste piller kan gøre en forskel for min hud.

Derudover har jeg igen fået fingrende i nogle produkter fra Babor, som jeg virkelig glæder mig til at teste. Jeg har tidligere været rigtig glad for min hudpleje produkter fra Babor, og nu glæder jeg mig til at teste den nye serie, som er havnet på mit badeværelse.

I får naturligvis en opdatering, når jeg er kommet igang med produkterne! 🙂

Comments


bottom of page