top of page

DE NI MEST ‘LIKEDE’ BILLEDER PÅ MIN INSTAGRAM I 2019
Der er uden tvivl én oplevelse i 2019 der har været større end nogen anden. Det er også det ‘event’ som er blevet absolut mest ‘liket’ på min Instagram. Ser man bort fra de konkurrencer jeg har afholdt i løbet af 2019, så er ovenstående ni billeder, de ni mest ‘linkede’ på min Instagram, og det er tydeligt at se, at mine bryllupsbilleder – både forberedelser og selve brylluppet i Italien, har fået mest opmærksomhed fra jer i løbet af året.

Seks ud af ni billeder omhandler vores bryllup, så er der to selfies fra eksotiske destinationer og til sidst også et ‘bryllupsbillede’ hvor jeg dog ikke er brud, men gæst til et andet meget smukt bryllup, som vi var inviteret til hos et vennepar et par uger inden vores eget.

Når jeg bruger tid på Instagram normalt, er det mest for at tjekke andre profiler ud, men her ved årets udgang, synes jeg virkelig, at det er hyggeligt at rulle igennem mine egne billeder, der kommer til at virke som en perfekt skrab-bog med fede billeder af de bedste oplevelser, jeg har haft i 2019. En god måde at mindes det hele på 🙂

På tirsdag deler jeg traditionen tro en liste over de 10 bedste oplevelser i det år der netop er gået. Jeg håber, at I har lyst til at kigge forbi og læse med.

bottom of page