top of page

De største egoister skal findes blandt rygere til Distortion


.. Okay, jeg er og bliver aldrig fan af cigaretter. De stinker, de dræber og de får alverdens unge med manglende selvtillid lokket direkte i fælden. Nope, jeg bliver aldrig fan.. men noget jeg absolut heller ikke bliver fan af er hensynsløse og egoistiske rygere, der får så meget trang til en smøg, at de tænder den selvom de står midt i en mega crowed gadefest, hvor folk hopper og danser.

København har lige været indtaget af Danmarks største gadefest Distorition, og der mødte jeg selv en helt del af de idioter, der med deres tændte cigaretter ligger en dæmper på vores andres fest, fordi man hele tiden skal holde øje med hvor den glødende pind er på vej hen.

Der er alt for mange rygere, der kun tænker på sig selv, og som er pisse ligeglade med alle andre. De bare står og flagre med deres smøg, uden at notere sig, at den faktisk er fuld af gløder for enden og derved kan brænde både hud og tøj i stykker.

At mange rygere så samtidig bare smider skoddet på jorden irritere mig også! Hvorfor må man smide et cigaretskod på jorden? Skal alle der spiser matadormix så også have lov til at smide den tomme slikpose på gaden?

Måske er jeg bare sur over det ar, der sidder på min venstre arm, efter en fuld ung fyr placerede sin glødepen midt på min skulder, men helt ærligt? Jeg kan ikke være den eneste, der synes rygere skal have lidt mere situationsfornemmelse?

.. Så fik jeg det ud, og kan fortsætte dagen i meget bedre humør 😉

// Josephine

コメント


bottom of page