top of page

DE VÆRESTE OPLEVELSER I 2016

I går fik I listen over min top 10 bedste oplevelser i 2016 . I dag står den på tømmermænd og en opsummering af de mest nedern ting, der er sket for mig i det forgangende år. Jeg er egentlig ikke fan af at huske tilbage på de dårlige ting, men 2016 har virkelig været fyldt med nogle hårde perioder for mit vedkommende, og når jeg så lister både de gode og dårlige ting, der er sket, er mængden af fede oplevelser i overtal, og det er på en måde meget dejligt for mig at se på skrift.

Blandt de triste, smertefulde og kedelige oplevelser i 2016 er naturligvis min diskusprolaps, der virkelig har tærret på mine kræfter både fysisk og psykisk. Derudover var operationen, hvor jeg skulle have fjernet mine visdomstænder et sandt helvede. Det tog tre timer, og var det mest smertefulde jeg nogensinde har oplevet. Ugen efter – ja hele forløbet faktisk, var en katastrofe og selv tandlægen fortalte, at han ikke før havde oplevet noget lignende.

2016 blev også året hvor mine forældre satte mit barndomshjem til salg (se billederne her). Jeg har det virkelig svært med at skulle vinke farvel til det hus, hvor jeg er vokset op i. Det sted som jeg mere end noget andet sted virkelig føler mig hjemme.

Sidst men absolut ikke mindst blev det i år også tid til, at vi skulle sige farvel til min elskede morfar. Han blev heldigvis 91,5 år og var glad for livet lige til det sidste, men derfor er det stadig hårdt at miste og vi savner ham rigtig meget.

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page