top of page

Deltagelse i Queen Of Scandinavia har ført til stor medieopmærksomhed og modelkontrakt for Færøske S


Sonja Davidsen var en af de 20 piger, der gik videre til den store finale på Queen Of Scandinavia 2013. Sonja er fra Færøerne, og hendes deltagelse i Danmarks største skønhedskonkurrence fik hele færøerne op af stolen, for at stemme på den færøske skønhed. Det gav pote og Sonja vandt titlen som Miss Popularity, og dermed sikrede sig en plads i TOP 10.

Efter finalen har meget ændret sig for Sonja. Hun er blevet et kendt ansigt på Færøerne, hvor pressen har skrevet flittigt om hende, og derudover har hun bl.a. hun har besøgt den nationale radiostation.

“Tiden efter finalen har været vildt sjov på her Færøerne. Jeg har fået en masse opmærksomhed pga min deltagelse i Queen Of Scandinavia.” fortæller hun.

Udover den store folkelige opbakning og al omtalen i medierne har Sonja også fået tilbudt en modelkontrakt og har allerede været på flere forskellige fotoopgaver.

sonja

Hun fortæller at finalen på Queen Of Scandinavia er noget af det bedste hun nogensinde har oplevet.

De tre finaledage har været helt fantastiske. Uden tvivl noget af det største og bedste jeg nogensinde har oplevet. Ikke nok med at alle var så søde omkring mig, så har jeg også lært en helt masse. Det har været en fantastisk oplevelse, fortæller Sonja.

// Josephine

Comments


bottom of page