top of page

DEN BEDSTE BESLUTNING JEG HAR TAGET I ÅR

Jeg kan umuligt være den eneste, der flere gange har drømt om at have et par stærke mænd med store overarme stillet til rådighed? Den drøm gik i opfyldelse for mig sidste uge – og det kan den faktisk også gøre for dig!

Når man skal flytte for fjerde gang på bare fire år, så er man ved at være rigtig godt træt af flyttekasser, der skal transporteres ud fra en adresse og ind på en ny. Heldigvis har de mange flytninger lært mig et trick eller to, og hvis der var én ting, som jeg ikke havde lyst til, så var det at flytningen til min nye drømme-lejlighed på Østerbro i København skulle påvirkes af negativ energi, som hurtig opstår når de tunge flyttekasser skal flyttes rundt.

Derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle have hjælp udfra. Vabler og ondt i ryggen skulle ikke være en del af min flytning den her gang, og derfor begyndte jeg, at søge efter nogle professionelle flyttefolk, der kunne komme mig til undsætning. En veninde anbefalede mig TIPTOPFLYT, derfor bookede jeg dem til min flytning, og det har uden tvivl været årets bedste beslutning!

Hele vejen igennem forløbet var de super servicemindede, og selvom jeg ændrede ønske til flyttedatoen tre gange, hvilket jo egentlig ikke passede særlig godt ind i deres travlt bookede kalender, så var de simpelthen så løsningsorienterede og hjalp med at få det hele til at ske på den dag, hvor jeg ønskede det. På grund af min last minut ændring af dato for flytningen ankom flyttefolkene fra TIPTOPFLYT først kl. 23 til min bopæl. Jeg var ret nervøs inden de skulle komme, for de stakkels flyttemænd havde allerede været på arbejde i 14 timer, og jeg var bange for at alt energien var brændt ud af dem, og at humøret var kælderen. Sådan havde jeg slet haft det, hvis det var mig, men det var heldigvis og utroligt nok slet ikke tilfældet.

De tre seje gutter gik til opgaven for fuld kræft, og på hvad der føles som ingen tid, var hele min lejlighed tømt for både flyttekasser og møbler. Selv når jeg i ægte blogger stil stillede mig op og knipsede et par billeder af de hårdtarbejdende folk, havde de et smil på læben. Jeg var imponeret!

Da vi ankom til vores nye adresse kunne Andreas og jeg gå direkte op i lejligheden og dirigere flyttekasser og møbler rundt, så de blev sat i de rigtige rum fra start af. Det var verdens bedste følelse, at kunne stå der i vores nye hjem og slippe for selv at skulle bære alle vores egendele op på fjerde sal, men i stedet bare at kunne nyde vores nye hjem.

Klokken tre om natten og efter fire timers arbejde var vi færdige. Jeg fatter stadig ikke at de seje herrer kunne nå at flytte alle vores ting ned fra femte sal og op et nyt sted på fjerde sal på så kort tid. Selv da jeg vinkede farvel til dem da de kørte fra os var de super søde og gjorde alt for at yde den bedste service. Hele vejen igennem og selv til de aller sidste minutter var de opmærksomme og fokuserede på en masse små detaljer, der bare gjorde vores flytning fuldstændig perfekt.

Som eksempel kørte de min cykel helt ind i gården, i stedet for bare at stille den ved cykelstativet ude på vejen, lige ved siden af flyttebilen – og da vi var færdige ville de selv hjælpe til med at lukke alle ydre døre til opgangen, selvom jeg insisterede på, at jeg nok skulle ordne det, og at de bare skulle køre hjem i seng. Hele vejen igennem var de simpelthen bare så søde og opmærksomme.

Jeg har tidligere flyttet med hjælp fra et flyttefirma, men der fik mine ting en hård medfart, og der var flere møbler med store skræmmer og kasser med knust indhold da vi var færdige. Det var slet ikke tilfældet med TIPTOPFLYT. De passede på vores ting uden at forsinke processen, og da vi nævnte at den nye lejlighed var helt nymalet, var de også meget opmærksomme på ikke at ramme ind i væggene.

Penge brugt på professionelle flyttefolk er money well spend. Sådan er det altså bare! Mine aller aller bedste og mest oprigtige anbefaling går til TIPTOPFLYT som sikrede at min flytning blev en fantastisk oplevelse fremfor et fysisk hårdt og uoverskueligt projekt. Jeg ved slet ikke hvad jeg skulle have gjort uden hjælp fra de her stærke mænd!

コメント


bottom of page