top of page

DEN BEDSTE OG BILLIGSTE LØSNING PÅ SMUKKE NEGLE – ALTID


Jeg har fået et nyt beauty-cruch og det er ellers ikke så tit, at det sker. Når der kommer til mine skønheds- og hudpleje produkter, så holder jeg mig tit til de samme, fordi jeg ved de virker. Forleden måtte jeg dog føje endnu et produkt til favoritterne. Le Mini Macaron.

Jeg har tidligere lavet et samarbejde med brandet, hvor jeg udlod et sæt til en af mine heldige læsere, (derfor er jeg nok nødt til at markere dette indlæg som reklame) men det sæt, som jeg selv bruger har jeg fået i julegave af min kusine. Så der er vel egentlig ikke ret meget reklame over det, når alt kommer til alt. Det her er indlæg er i hvert fald helt mit eget værk 😉

Jeg er typen, der næsten aldrig går med neglelak. Ikke fordi jeg ikke synes, at det er pænt, men fordi at det kun er pænt i fem minutter. For mig er det fuldstændig umuligt at holde lakerede negle pæne. Selvom jeg virkelig passer på og tænker over det, så ligner min neglelak noget, der har siddet i 10 dage kun et par timer efter, at det faktisk blev lagt.

I en periode fik jeg lavet mine negle på en klinik. På den måde var de altid flotte og præsentable, men det var også hamrende tidskrævende at rende på beauty salon hele tiden, og så er den slags heller ikke billigt. Derfor stoppede jeg igen – og derfor er jeg nu blevet helt bidt af den lille LED lampe med tilhørende lakker, som er designet efter den sprøde franske kage, macaron.

Le Mini Macaron er et hjemmesæt, der gør det nemt og hurtigt at lægge sin egen shellac / gel polish. Jeg har efterhånden prøvet en del af sådan nogle hjemmesæt, men det er altid endt med at stå uden at blive brugt. Enten har LED lampen været kæmpe stor og fyldt alt for meget, til at jeg har haft plads til at have den stående, og ellers har jeg skulle lægge 13 forskellige lag af alle mulige ting før og efter farven kommer på. Det holder bare ikke for mig. Det skal være nemt, hurtigt, holdbart og så skal det ikke fylde alverden i mit beauty-skab. Netop derfor er jeg blevet fan af Le Mini Macaron.

Sættet fylder ingen ting. Der er kun én lak som udgøre både top- farve- og basecode, og som er super nem at lægge. Pludselig er det blevet lige så nemt som at lægge neglelak, det holder bare meget længere, og jeg slipper for den kedelige tid, hvor jeg skal sidde og vente på at min neglelak tørrer.

Du kan få virkelig mange forskellige gel polish farver, så når først du har en lampe, kan du altid supplere med farver der passer til dit humør eller årstiden. Du finder hele deres kollektion og farve-palette lige her.
Comments


bottom of page