top of page

Den første dag i mit nye liv


iform.tiff

Jeg stod op og gik en tur på vægten og fandt målebåndet frem. Efter et par minutter stod det klart. Der skal ske noget. Derfor startede jeg min morgen med på ny, at tilmelde mig Iformkostdagbog.dk  Det er en genial side, som har hjulpet mig de sidste to år, når jeg har kæmpet for at blive klar til strand- og bikinisæsonen. 

txzum6-l-610x610-bikini-swimwear-blue-cute-blue-swimwear_large

Jeg indtaster, hvad jeg vejer, hvor høj jeg er. og hvor aktiv jeg er i min hverdag. Derefter sætter jeg mig et mål for, hvor meget jeg vil tabe mig, og hvor lang tid jeg har til det. Derefter har kostdagbogen regnet ud, at jeg må indtage 1100 kalorier om dagen. Hver gange jeg spiser noget, skal jeg indtaste det i min kostdagbog. Hvis jeg træner, skal jeg også indtaste det, og det vil så give mig nogle flere kalorier at spise for. På den her måde sikre jeg mig at mit kalorie forbrug, altid er højere end mit indtag, og derved taber jeg mig.

Jeg har prøvet det før, så jeg ved det virker

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page