top of page

Den hurtige og sunde vej til smuk sommerglød om vinteren


Det er blevet gråt og trist uden for. Men også på min krop begynder man at kunne se at vinteren nærmer sig. Al den flotte kulør jeg fik henover sommeren er forsvundet og havde det ikke være for Anne fra AnneQ Skincare, så var jeg fortsat så hvid, at jeg var gået i ét med de hvide væge min lejlighed.

Heldigvis kan Anne på ikke ret meget mere end 5 minutter trylle sommerkuløren tilbage på min krop. AnneQ Skincare laver nemlig Københavns flotteste spraytan der efterlader din hud solbrun og frisk at se på. Helt uden plamager eller pletter, som mange måske frygter når de høre om spraytan og selvbruner.

Hos AnneQ går der hverken pletter eller Sidney Lee i den. Du får blot din sommerbrune glød tilbage. Og jeg er helt vild med det!

IMG_5072.JPG

Den spraytan som Anne bruger er økologisk, duftfri, parabenefri, alkoholfri og kort sagt er den på ingen måde skadelig for din hud. Derudover aftager farven naturligt så du på intet tidspunkt kommer til at se plettet eller skjoldet ud.

Jeg er så glad for min sommerbrune kulør, der ser frisk og ægte ud. Det er helt sikkert ikke sidste gang denne vinter jeg besøger AnneQ Skincare 😉

Kliniken ligger på Prinsessegade på Christianshavn. 2 min fra Christianshavns metro. Du kan besøge hjemmesiden, se de forskellige behandlinger og booke tid her.

// Josephine

Comments


bottom of page