top of page

Den nemmeste vej til et lækkert ydre!


Kombinationen af en travl hverdag og et altid velplejet ydre kan nogen gange godt være svært og meget tidskrævende. Heldigvis er det muligt at  gøre det hele lidt nemmere. For det første – og som i efterhånden har hørt nogen gange, er jeg helt afhængig af mine eyelash extensions fra Camillas Wellness, som betyder at jeg ikke behøver at bruge mascara og de fleste dage, faktisk går ud helt uden makeup. Det er fantastisk at kunne stå op af sengen og kunne gå direkte ud i livet.

En anden ting som betyder meget for mit ydre i hverdagen er mine gelenegle. I sidste uge fik jeg dem lavet hos Tip Top Nails i Odense. Her til min ferie i Vietnam valgte jeg at få lavet dem hvide. Det er en frisk og sommerlig farve, og de ser rigtig naturlige ud. De holder i flere uger, og det er intet mindre end fantastisk både her på ferien, men også i hverdagen ikke at skulle tænke på afskallet neglelak.


IMG_5587.JPG

Hos Tip Top Nails har de et hav af farver, som du kan vælge til dine negle og de laver også forlængelser, hvis du er typen der ikke selv kan få lange negle. Du kan læse mere om Tip Top Nails på deres facebookside her.

// Josephine

Comments


bottom of page