top of page

Den perfekte hårkur, makeupfjerner og bodylotion


Det er sjældent at jeg falder så meget for et produkt som jeg er faldet for det her. Den her gang er det så simpelt og lige til, at man næsten tror det er fup, men det er det ikke. Kokosolie er det nye hit her hjemme! Til mit hår, mit ansigt og min krop.

Jeg er vild med at det et naturprodukt, og hvis du køber den økologiske udgave (hvilket jeg synes du bør gøre, den er sundere for din hud og dit hår) så er det fri for alle de ting vi ikke bryder os om i vores almindelige hudpleje som parabener og parfume.

Jeg bruger mest olien i mit hår som en hårkur. Jeg tager en klump i hænderne, lader den smelte og kommer det i mit hår inden jeg skal sove. Næste dag vasker jeg hår som jeg gør normalt og så er det mit hår silkeblødt. Når jeg kommer ud af badet bruger jeg gerne olien som bodylotion og hvis du ikke har eyelash extensions ligesom mig så fungere kokosolien også rigtig godt som makeupfjerner.

Du kan få kokosolie i de fleste dagligvarebutikker og i helseforretninger.

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page