top of page

DEN PERFEKTE START PÅ VORES PANAMA-EVENTYR
Da vi i mandags landede i Panama City om eftermiddagen efter en god flyvetur med KLM, glædet vi os virkelig til at checke ind på The Santa Maria Golf & Spa Hotel. Vi landede sidst på eftermiddagen, og derfor havde vi booket et hotel tæt på lufthavnen, og samtidig udenfor Panama City, fordi vi allerede tirsdag morgen skulle starte vores roadtrip op langs Panamas stillehavskyst.


Jeg vidste godt, at det var et lækkert hotel. Vi havde med vilje besluttet, at vi gerne ville starte ferien med at bo lækkert, men jeg vidste ikke, at det var det vildeste luksus. Jeg har sjælendt oplevet så god service på et hotel. Alle ansatte uden undtagelse, var super smilende, søde, opmærksomme og servicemindede. Der blev sørget for alt og der var tænkt over alle detaljer.

Samtidig var stedet funklende rent, vanvittigt fedt indrettet og virkelig velholdt. Værelset var stort, sengen var perfekt og den smukke udsigt udover golfbanerne og swimmingpoolen var helt eminent. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre start på ferien!

At jeg så tilmeld lige fik klemt mig ind i spa’ens booking-kalender, og kunne nyde 60 minutters afslappende aroma massage gjorde bare starten på vores Panama-eventyr endnu bedre.

Efter en fantastisk overnatning på The Santa Maria Hotel nuppede vi et par morgentimer ved deres lækre pool, inden vi startede bilen og kørte mod nord. Jeg har taget så mange fine billeder og vi har oplevet så meget, som jeg glæder mig til at dele med jer! Hvis du vil opdateres dagligt og følge mere “live” med i vores rejse, så vil jeg opfordre dig til at følge mig på Instagram. Der opdatere jeg mere hyppigt – men ellers lover jeg, at der også kommer flere grundige indlæg, her på bloggen, når jeg får lidt bedre wifi 😉

Knus fra varmen

Comments


bottom of page