top of page

DEN VIGTIGSTE BEAUTY-BEHANDLING INDEN BRYLLUPPETNu nærmer brylluppet sig altså for alvor! I morgen er der præcis en uge til vi rejser til Italien, og jeg kan godt mærke, at sommerfuglene er ved at tage rigtig fat! Alt det man har ventet på og brugt mere end to år på at planlægge skal snart kulminere i – forhåbenligt den vildeste og mest romantiske weekend i hele mit liv.

Inden den store weekend har jeg naturligvis gjort mit bedste for at kunne føle mig aller mest tilpas. Derfor har jeg trænet lidt ekstra, spist sundt, dukket begrænsede mængder alkohol og fået booket en hel del beauty-behandlinger i kalenderen.

En af behandlingerne er noget jeg er vandt til – og som jeg faktisk ikke kunne forestille mig, at skulle til at leve uden. Igennem de sidste 7 år – måske endda mere, har jeg haft eyelash extensions, men efter at jeg er kommet hjem fra Vietnam, og er flyttet tilbage til København, har jeg haft svært ved at finde en vippe-tekniker, som har kunne skabe de vipper, som jeg gerne vil have. Endelig har jeg fundet en – og det var lige på falderebet, for jeg var ved at blive noget presset over ikke at vide, at jeg kunne få lavet de perfekte bambi-vipper til brylluppet.

Esthetique Copenhagen er mit nye go-to place for perfekte vipper. Jeg synes simpelthen, at de er så gode til at forstå, at omsætte de ord jeg prøver at sætte på drømmer-vipperne, til et endeligt resultat der er præcis det, som jeg gerne vil have. Det er super vigtigt, når man får lavet sine vipper, at man får det gjort hos en, der forstår, hvad det er for et resultat man ønsker. Hvis man gerne vil have et naturligt look, så bliver man aldrig glad for alt for lange og vilde vipper, og hvis man gerne vil have lidt mere knald på, bliver det aldrig tilfredsstillende med et underspillet look. Derfor er forståelsen enormt vigtig!

Samtidig er det altafgørende for en god oplevelse, at det er en professionel vippetekniker, der kan vurdere hvad ens egne naturlige vipper kan holde til. Ellers kan man nemlig risikere at ende med at ødelægge eller miste sine naturlige vipper, og det er jo slet ikke meningen!

Så altså, mens jeg går her og nyder mine bambi-vipper, glæder jeg mig samtidig over, at jeg nu ved med sikkerhed, at mine vipper bliver helt perfekte til brylluppet! Mine varmeste anbefalinger til Esthetique Copenhagen!

bottom of page