top of page

DENNE BEAUTY-BEHANDLING GØR DEN STØRSTE FORSKEL FOR MIT LOOK
Der findes rigtig mange skrækhistorier – og måske med god grund, for går du ikke til en professionel, der virkelig har styr på sine ting, så kan det ende galt. Jeg taler om eyelash extensions – altså ekstra lange og fyldige vipper, der sættes fast på dine egne. Men lige så galt det kan gå, hvis du går til den forkerte, lige så uvurderlig en hjælp kan det være, hvis du får lavet dine vipper et ordenligt sted. Jeg ELSKER at jeg ikke længere føler behov for at tage makeup på i hverdagen. Jeg hopper direkte ud af sengen og er klar til at tage imod alt det, som dagen vil byde mig lige fra start.

Med professionelle eyelash extensions behøver jeg aldrig bekymre mig om, at se træt eller uoplagt ud. De flotte bambi-vipper sikre, at jeg ser præsentabel og frisk ud lige fra jeg slår øjnene op. Samtidig er det en kæmpe bonus, at jeg ikke behøver gnide mine øjne med makeupfjerner om aftenen inden jeg skal sove, og det giver meget mere tid til at fokusere på min hud – og det vil jeg meget hellere.

Jeg har efterhånden haft eyelash extensions i vel snart 10 år – og det er uden tvivl den beauty-behandling jeg mindst ville undvære og som gør den største forskel for mit look. I dag får jeg lavet mine vipper hos Esthetique Copenhagen. Anastasiia, der har klinikken er virkelig dygtig, og hun har fuldstændig styr på, hvad mine egne naturlige vipper kan holde til, og derfor ved jeg, at jeg aldrig får lavet en behandling, der kan skade mine egne naturlige vipper. Det er absolut afgørende for mig.

Faktisk er jeg blevet så glad for de vipper jeg får hos Esthetique Copenhagen, at det også var der jeg gik hen, da jeg skulle have lavet vipper til mit bryllup. De ved hvad de laver, og de er hamrende dygtige til at forstå at omsætte mine ønsker til et resultat, der passer til mine forventninger og mit ansigt.

Hvis du selv har mod på at prøve et sæt eyelash extensions, så kan du booke tid hos Esthetique Copenhagen på deres hjemmeside – her.

bottom of page