top of page

Denne weekend: Finale på Miss Supranational Denmark og Birde of The World Denmark


Vinderen af Miss Supranational 2012 kom fra Hviderusland

Vinderen af Miss Supranational 2012 kom fra Hviderusland


Så er kufferten så småt ved at være pakket. For en gang skyld er jeg i god tid 😉 På lørdag går turen til Stokholm, hvor der venter et tre dages krydstogt fra Stockholm til Helsinki.

Den 16 maj i år afholdte jeg cating for at finde syv smukke danske piger, som endeligt skulle kæmpe om at blive kåret som Miss Supranational Denmark og Bride Of The World Denmark, og derved få lov til at repræsentere Danmark ved hver deres internationale skønhedskonkurrence.

Finalen hvor de to vindere skal kåres finder sted i weekend ombord på krydstogtet. Her skal pigerne deltage i et stort finaleshow, ligesom det vi holder på Queen Of Scandinvia i København i august.

Med ombord er også piger fra resten skandinavien. Vi skal nemlig også have kåret de heldige vindere fra Norge, Sverige og Finaland. Og i Sverige har de valgt, at vi i denne weekend også skal kåre Miss World Sweden.

Jeg skal sidde i dommerpanelet med blandt andre den skandinaviske licensholder Peter Hadward, og direktørerne og ejerne af de to internationale konkurrencer.

De to der kommer fra Miss Supranational lærte jeg at kende i 2009, da jeg selv deltog i konkurrencen. Dem glæder jeg mig til at se igen.

Udover at jeg skal være med til at kåre de smukkeste piger fra alle fire lande, så ser jeg det også som min opgave, at få de danske finalister ført frem i lyset. Målet er naturligvis, at det er de danske piger, der skal løbe med de internationale dommeres opmærksomhed, så de danske piger forhåbenligt allerede er et skidt foran, når de lander til de internationale konkurrencer i efteråret.

De syv danske finalister præsentere jeg for jer her på bloggen i morgen.

Hele weekenden kan I følge med her på bloggen og på instagram, hvor jeg løbende vil opdatere jer, om alt hvad der sker ombord på krydstogtet. 

// Josephine

Comentarios


bottom of page