top of page

DERFOR ER DET VIRKELIG MÆRKELIGT AT FÅ BESØG HJEMMEFRA…Mit liv i Vietnam er virkelig anderledes end det liv jeg havde, da jeg boede i Danmark. Derfor er det også super underligt, når vi får besøg af velkendte ansigter hjemmefra. Det er pludselig som om en gammel og en ny verden bliver blandet sammen. Som om fortid og nutid bliver blandet sammen, og selvom det kun er 13 måneder siden vi flyttede fra Danmark, så føler jeg, at det er virkelig lang tid siden, at jeg sidst har handlet i Netto og betalt min el regning til DONG.

Lige så mærkeligt det er at få besøg hjemmefra, lige så hyggeligt er det – og lige nu er jeg så heldig at min veninde Carla og hendes kæreste på besøg. De bor hos os, og får oplevet Ho Chi Minh City i løbet af dagene, mens Andreas og jeg får knoklet på vores projekt med Preferred Bloggers. Aftenerne nyder vi sammen med noget god mad og et par drinks. Skide hyggeligt!

Jeg er så glad og taknemlig for alle de besøg vi har haft hjemmefra. Det er så dejligt, at vores nærmeste tager sig tid og samler pengene sammen, der gør det muligt for dem at flyve om på den anden side af jorden til vores nye hjem. Det er fedt at få lov til at dele den her oplevelse en lille smule med nogle af de mennesker, der står mig nærmest, og det er fedt, at kunne dele begejstringen over det her skønne land.

Husk at du altid kan følge med og få flere detaljer fra mit liv i Vietnam på Snapchat (Jhelbrandt) og Instagram: @josephinehelbrandt

Comments


bottom of page