top of page

DERFOR FÅR DU AKNE PÅ KROPPEN – OG SÅDAN SLIPPER DU AF MED DET!


Grimme knopper på bryst, arme og ryg er ikke lige frem et hit hos unge piger, desværre er der ret mange der oplever acne på kroppen. Flere af mine veninder har det, og i de mange år jeg har arbejdet med Queen Of Scandinavia, har jeg også mødt virkelig mange unge piger der lider af det. Derfor har jeg nu undersøgt sagen lidt nærmere og bl.a. snakket med min husekspert nummer ét Anne, om hvordan du undgår knopperne og hvis du har dem, hvordan du slipper af med dem!

:-)

Knopper på skuldrene Tilstoppede porer, sengetøj eller en bh der trænger til at blive vasket, kan være årsagen til at du får knopper på skuldrene. Sørg for at vask dit sengetøj, bh’er og særligt sportstøj regelmæssigt, hvis du vil undgå knopper på skuldrene. 

Knopper på brystet En af de hyppigeste årsager til acne på brystet er sved. Hvis du træner meget, og får sved på brystet skal du sikre dig at du får tørret det af ind i mellem under din træning. En anden ting der kan give dig knopper på brystet er parfume. Der er nogen, der ikke kan tåle at få parfume direkte på huden, så spray i stedet på dit tøj eller på mindre følsomme områder som håndledet.

Knopper på ryggen Knopper på ryggen opstår ofte på grund af vores hår eller de hårprodukter vi putter i det. Sørg for at bruge shampoo og balsam der er fri for parfume og brug gerne natur-produkter. Når du vasker dit hår og kommer balsam eller hårkur i, så sørg for at sæt det op i en knold mens hårkuren virker, så det ikke hænger ned af din ryg hvor produkterne kan irritere huden.

Sådan slipper du af med acne på kroppen – Så snart du er færdig med at træne, er det vigtigt at du tager et hurtigt bad. Hvis du ikke har tid til et bad, så sørg for at have en vaskeklud med, og vask dig hurtigt særligt på brystet og ryggen. – Skift dit vaskemidel til en parfumefri-udgave eller en med marketing ‘for sensitive skin.’ Særligt om sommeren, hvor vi sveder mere er det vigtigt at vaske sit sengetøj ofte. – Brug en ‘antibakterielle’ body wash, som renser i dybden, evt en med nogle små korn i, så den også fungere som en mild scrub. – Sørg for at brug en bodylotion der egner sig til din hud, og som er uden parfume.

Håber de små tips her kan hjælpe dig af med nogle af de irriterende knopper på kroppen!

:)

// Josephine

Comments


bottom of page