top of page

DERFOR SKAL DU ALRIG GÅ PÅ KOMPROMIS MED DIN HUDPLEJE PÅ FERIEN
Du kender det sikkert. Du skal på ferie – kun med håndbagage – og det går fint med at pakke, lige indtil du når til toilettasken. Ingen af dine produkter matcher de max 100 ml, som man må have med ombord på flyveren, og hvad gør du så? Rigtig mange ender med, at samle en håndfuld blandede samples, nogen hælder deres sædvanlige produkter på mindre flasker (og må leve med, at meget af produktet går tabt i den process) og andre igen tage afsted på ferie med et minimum af produkter eller måske slet ingen – og det går ikke!

Når vi tager på ferie starter vi med at udsætte vores hud for en flyvetur med tør luft, der ikke er sund for huden. Når vi lander skal huden ofte indstille sig på helt nye vejr- og varmeforhold, og efter et par dage på sommerferie har solen også fået lov at skinne mere end almindeligt længe på vores hud. Det er nu, at vores hud har brug for pleje, mere end på noget andet tidspunkt. Derfor er det tosset ikke at få de rigtige produkter med på ferie, også selvom man rejser med håndbagage.

Det er efterhånden ikke en hemmelighed at jeg er blevet virkelig glad for det tyske hudpleje-brand ‘Babor.’ Jeg synes, at deres produkter har en mere end almindelig synlig effekt på min hud og det værdsætter jeg virkelig. Når jeg bruger tid på at rense, pleje og smøre, så skal det også gerne kunne ses på resultatet. Anyway.. Jeg holder lidt en fest de her dage, fordi Babor netop har lanceret flere af deres bestsellers og favoritter i en travel size. Det betyder, at vi ikke længere behøver bekymre os, hvordan vi får de bedste produkter med på ferie! Jeg rejser til Frankrig senere i dag – hun med håndbagage, og du kan være helt sikker på at jeg har alle mine nye Babor travel size-favoritter med!

Lige nu kører de en kampagne, hvor du automatisk får en travl size med, når du køber et af deres produkter. Det gælder både i deres webshop og hos de klinikker, der sælger deres produkter.

bottom of page