top of page

Derfor startede jeg med at blogge + afstemning

Jeg startede min blog, fordi jeg i 2009 vandt Miss Queen Of Scandinavia. Dengang tænkte jeg, at det kunne være sjovt for mig selv, at få skrevet lidt omkring de oplevelser jeg fik i den forbindelse. En form for online dagbog. Andre kunne følge med, men det var egentlig mest fordi, at jeg gerne selv ville gemme mine tanker og oplevelser på skrift, så jeg kan tage det frem om mange år, og læse om det hele igen. 

Med tiden begyndte min blog så at handle om andet end skønhedskonkurrencer. Jeg har altid elsket at skrive, og derfor fortsatte jeg bloggen, da jeg kom hjem fra den internationale skønhedskonkurrence. Jeg begyndte at skrive om min dagligdag, mine veninder, mine oplevelser, min tanker og alt hvad der ellers sker i mit liv. 

Før i tiden opdaterede jeg kun bloggen et par gange om ugen, men i takt med, at der er kommet flere og flere læsere til, er jeg begyndt at opdatere dagligt, nogle dage flere gange dagligt. 

Min blog er også gået hen og blevet andet og mere end en interesse for at skrive.

Nu er min blog også en del af min forretning, og jeg elsker at jeg kan blande forretning og fornøjelse på den her måde.

Min blog er mit forum, hvor jeg skriver hvad jeg har lyst til. Men derfor er det stadig interessant for mig at vide, hvad I bedst kan lide at læse om.

Jeg har oprettet en anonym afstemning, og ville blive glad, hvis I gad at smide en stemme. Du kan stemme på to kategorier. Vælger du “Andet” så smid meget gerne en kommentar, eller en mail med, hvad det “andet” dækker over.

// Josephine 

[poll id=”2″]

Comments


bottom of page