top of page

DET BEDSTE ER NÅR PAKKEPOSTEN KOMMER

Jeg synes, at det har været en utroligt lang uge med rigtig meget arbejde og mange sociale arrangementer. Derfor var jeg også helt færdig, da jeg kom hjem i eftermiddags, og hvad der skulle have været fem minutter med lukkede øjne på sofaen blev pludselig til en time i drømmeland – kun afbrudt af ringeklokken.

Med halvt åbne øjne og mindre forvirret over, at jeg rent faktisk var faldet i søvn, fik jeg åbnet døren, lige inden postmanden var på vej tilbage ned af trapperne. Med sig havde han en stor pakke til mig – og hvis der er noget, der kan få energiniveau til at stige, så er det når pakkeposten ankommer 😉 I pakken lå det fineste undertøj fra Hunkemöller , sammen med en ny bikini og et sæt virkelig lækkert blødt nattøj.

Jeg hoppede i nattøjet med det samme og det er virkelig rart! Undertøjet kender jeg, og jeg er virkelig blevet glad for Hunkemöllers undertøj, som jeg synes sidder rigtig godt og er i en lækker kvalitet. Det hvide undertøj betyder for mig, at det nu snart er kommer. Jeg har meget ofte hvidt tøj på om sommeren og så er det altså bare virkelig lækkert, med noget hvidt pænt undertøj indenunder.

Du finder den hvide BH – her. De hvide trusser – her. Hvid bh med grå bonde – her. Trusser med grå blonde – her. Bikini overdel – her . Bikini underdel – her. Nattøj skjorte – her. Nattøj shorts – her.

Rigtig god weekend!

bottom of page