top of page

DET BOBLER INDENI OG UDENPÅ!

20140401-200950.jpg

 I fredags var jeg en tur i paradis! Min fantastiske veninde Izabell inviterede mig en tur ind til spa, ansigtsbehandling og massage hos Lumin. En fredfyldt lille oase midt på Dronningens Tværgade midt i København. Vi startede med at sidde i hyggelig omgivelser med gode dufte og stearinlys, mens roen faldt over os. Derefter hoppede vi i bikinien og kom en tur i spabad med champagne, chokolade og frisk frugt. Det var SÅ hyggeligt og vi havde det skønt mens vi fik tøsesnakket og drukket bobler.

:-)

Da vi var varmet godt igennem af bobler udenpå og indeni, blev vi ledt ind i et nyt rum med nye dejlig dufte, musik der ledte mine tanker tilbage til stranden i Thailand jeg besøgte i december og stearinlys. Her fik vi både en ansigtbehandling og en bull body massage. Min hud blev så lækker, og min krop har aldrig været mere afslappet. Jeg har efterhånden fået rigtig meget massage forskellige steder i verden, men det her var noget af det bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg kom ind med spændinger i hele ryggen og ondt i hovedet, og gik derfra med en helt ny krop.

Det var den dejligeste fredag i virkelig lang tid. Jeg vil virkelig varmt anbefale at bruge en eftermiddag hos Lumin. Skønne omgivelser, fantastiske behandlinger og søde behandlere. Lige nu har de faktisk et tilbud der minder lidt om det Izabell og jeg havde fornøjelsen af i fredags. Læs mere på Lumins hjemmeside her.


20140401-201014.jpg

20140401-201042.jpg

Comments


bottom of page