top of page

DET HER ER IKKE ‘BARE’ SOLCREME – DE HER PRODUKTER ÆNDREDE MIN HVERDAG
Da jeg boede i Vietnam blev jeg skrammende opmærksom på, hvad solen gør ved vores hud. Det er flot med en lækker tan, men det er virkelig ikke flot med pigmentpletter og linjer, der senere bliver til rynker, og derfor blev jeg meget hurtig meget omhyggelig med aldrig at gå ud i solen uden at have god beskyttelse på.

Det er i øvrigt noget vrøvl, at man ikke bliver brun ved at bruge solbeskyttelse, så der er ingen god grund til ikke at passe på sin hud. Men… Når man så begynder, at have et dagligt full-body forbrug af solcreme, så bliver man ret hurtig sindssyg af at skulle smøre hele kroppen ind hver dag, flere gange om dagen. Derfor føltes jeg det virkelig som en gave fra himlen, da jeg prøvede solcremen på spray fra COOLA. Det tager mig nu under 1 minut at få hele kroppen godt dækket! Det er lykke for mig. At den så tilmed dufter fantastisk og ikke efterlader gule mærker på mit tøj, gør virkelig det her produkt til min all time favroite – og jeg har efterhånden været igennem næsten alle solcremer på markedet 😉

Jeg er så heldig, at COOLA har foræret mig solprodukterne – men det er der også andre brands der har, og intet matcher den gode oplevelse jeg har med de her solprodukter. (Så skulle det da lige være en sololie fra Rituals, som jeg også sværger til – men kun på stranden, for den fedter for meget i dagligdagen.) Derfor de rosende ord om COOLA herfra.

COOLA’s ansigtsolcreme har også gjort en kæmpe forskel for mig. Selvom det er mange år siden, at jeg har haft tildens til urenhud, så kunne jeg hurtigt se på mit ansigt at den daglige brug af solcreme ikke var god for mig, da jeg boede i Vietnam. Det ændrede sig, da jeg begyndte at bruge ansigtsolcremen fra COOLA. Den er så lækker for huden og fedter slet ikke.

Ja som I kan høre er jeg fan – og når jeg en gang i mellem virkelig forelsker mig i et produkt, så skal I naturligvis ikke snydes for en anbefaling. Håber ikke, at det virker for overdrevet, men de her produkter har altså virkelig gjort en stor forskel i min hverdag.

Comments


bottom of page