top of page

DET MEST ROMANTISKE STOP PÅ VORES HONEYMOON

Da vi krydsede grænsen til Costa Rica, og sagde farvel til vores nye tyske ven (læs mere om vores oplevelse ved grænsen her.) kørte vi mod Uvita, som var vores første stop på ruten op gennem Costa Rica. Her satte ‘honeymoon-mood’ virkelig ind! Vi tjekkede ind på et af de lækreste hoteller, jeg nogensinde har oplevet! Golden Pineapple Villas er et lille hotel, bestående af kun en håndfuld luksusvillaer beliggende på en bjergtop midt i regnskoven med en vanvittig panorama udsigt udover stillehavet.

Da vi ankom fik vi serveret en pineapple mimosa og en iPad fyldt med information om området, anbefalede udflugter og gode restauranter. Fedt med let tilgængelig information. Derefter fik vi anvist vores villa, som havde eget køkken, et super lækkert badeværelse med udendørs bad, egen lille terresse og egen pool. Det hele var så gennemført og velholdt! Jeg kunne være blevet forevigt!

Udover de super luksuriøse private omgivelser, så har Golden Pineapple Villas også en virkelig smuk fælles infinity pool og en lille restaurant, der kun er åben for de gæster, der bor på stedet. Jeg tror aldrig, at jeg har taget så mange billeder af den samme udsigt før – og alligevel er der ikke et eneste billede, der rigtigt retfærdiggøre virkeligheden. Det skal bare opleves!

Den intime, romantiske stemning er i top på det her hotel, serviceniveauet er afblanceret personligt og i høj kvalitet, ligesom maden smager skønt og deres cocktails endnu bedre. For os, der er væk en hel måned, er det virkelig også dejligt, at have mulighed for at lave lidt mad i vores eget køkken. Man kan godt få lidt nok af restaurantbesøg og menukort. Derfor lavede vi faktisk selv frokost to af de dage, hvor vi boede på Golden Pineapple Villas.

Inden vi ankom til hotellet havde jeg læst en del anmeldelse hjemmefra, hvor flere skrev at de havde rejst meget i Costa Rica, men at det her var det bedste hotel, de nogensinde havde boet på. Derfor var mine forventinger virkelig skruet i vejret, men heldigvis blev de alle sammen indfriet.

Det er ikke helt billigt at bo på Golden Pineapple Villas, men skal du til Costa Rica, vil jeg virkelig anbefale at du prioritere et par nætter her. Måske du så kan bo lidt billigere nogle af de andre dage? Det er virkelig en fantastisk og meget unik oplevelse, man får ved at bo på Golden Pineapple Villas. Helt klart på min top 3 over de bedste hoteller jeg har boet på i hele verden.
Comments


bottom of page