top of page

DET SIDSTE BOOST TIL MIN BRYLLUPS-HUD


Jeg rendte til at hav af skønhedsbehandlinger op til brylluppet, men med fire dage fra afrejse til Italien og til selve brylluppet, skulle jeg selv pleje og booste min hud de sidste knap 100 timer frem til brylluppet. Jer der følger med fast, ved efterhånden at jeg sværger til Babor, når min hud virkelig skal forkæles med det bedste af det bedste.

Derfor kommer det vel næppe heller som nogen overraskelse, at det var i blandt deres sortiment af lækre produkter, jeg gik på jagt, da jeg skulle sammensætte det kit, der skulle få min hud til at stråle lidt ekstra de sidste dage, inden den store kærlighedsfest.

Et af de produkter, som jeg brugte i dagene op til er de lækre Perfect Glow ampuller. Ampullerne er fyldt med lækre aktive stoffer, der fugter huden intensivt og samtidig giver huden en strålende glød. Hvis man bruger dem regelmæssigt over en længereperiode, så hjælper de også hudens naturlige fornyelse.

Jeg er stor fan af de små magiske dråber, og kan varmt anbefale andre, at prøve dem! Du kan læse mere om Perfect Glow på Babors hjemmeside – her.

bottom of page