top of page

DET SIGER VINDERNE AF QUEEN OF SCANDINAVIA 2014 OM DERES OPLEVELSE


Foto: Patrick Hovgaard Pedersen

Lørdag aften blev 20 skåret ned til fire da finalen på Queen Of Scandinavia løb af stablen. Alle 20 finalister overraskede og imponerede på catwalken, så dommerne var sat på en hård opgave. På trods af at jeg efterhånden har siddet i det panel en del år, har jeg aldrig oplevet at dommerpanelet der har haft så vært ved at nå til enighed. Det lykkedes dog til sidst og vi var alle sammen meget glade for de fire piger vi kårede som vindere.

Hvad siger de fire vindere om deres oplevelse til finalen? – Læs med her

:-)

Angela – Miss Supranational Denmark 2014

Foto: Martin Kaufmann

Denne weekend har været super lærerig og udfordrende. En masse nye grænser er prøvet af og det har været en oplevelse jeg aldrig vil glemme. Denne weekend har givet mig endnu mere blod på tanden hvad angår skønhedskonkurrencer, og jeg kan ikke vente med at komme ud og repræsentere Danmark internationalt. Jeg glæder mig til at vise hvad Danmark har at byde på, og stifte en masse nye bekendtskaber. At være en af de fire vindere til konkurrencen, bekræftede mig I at jeg kan hvad jeg vil, og nok skal opnå de mål jeg sætter mig for. 

Kimmie – Miss Tourism International Denmark 2014

Foto: Martin Kaufmann Det var en utrolig sjov og spændende weekend. Mødet med alle de andre piger var nervepirrende, men alle var så søde! Da Josephine kaldte mit navn til prisen som Miss Tourism International Denmark, fik jeg et kæmpe sus i maven og blev så overvældet af stemningen i salen. Det var en fantastisk følelse. Jeg glæder mig helt vildt til at repræsentere Danmark og få lov til at opleve et land som jeg aldrig har besøgt. Derudover glæder jeg mig selvfølgelig også til at gøre mit bedste for at vinde. 

Mia – Top Model Of The World Denmark 2014

Foto: Martin Kaufmann At vinde titlen som Top Model of the World 2014, er nok det vildeste jeg har oplevet. Jeg var 100% målrettet på at vinde lige præcis den titel, da det var den jeg følte mig mest hjemme i. Så det er selvfølglig helt vildt fantastisk at høre sit navn blive råbt op som vinder af Top Model of the World 2014 lørdag aften på scenen, og høre en meget stolt familie juble højt. Jeg har haft en del at se til siden finalen, så jeg er stadig i gang med at vende mig til tanken om at jeg har vundet. Nu ser jeg frem til at møde en masse nye mennesker, og få en kæmpe oplevelse når jeg skal repræsentere Danmark ved den internationale konkurrence. 

Rosa – Miss Intercontinental Denmark 2014

Foto: Martin Kaufmann Det var helt fantastisk at være med i Queen Of Scandinavia, det er uden tvivl en oplevelse som jeg aldrig vil glemme. Finaledagene var fyldt med stress og hårdt arbejde, de andre finalister og jeg knoklede alle sammen og øvede lige indtil vi skulle på scenen. Da vindernavnene blev råbt op og jeg var en af dem, var jeg målløs – jeg kunne slet ikke forstå det. Jeg tror stadig ikke at jeg helt har forstået det, jeg er så glad, det kan slet ikke beskrives! Jeg glæder mig super meget til at skulle repræsentere Danmark når jeg skal afsted til oktober, til at møde nye mennesker, tage nye udfordringer op, det bliver helt fantastisk.

___________________________________

Billederne af resten af de smukke 20 finalister i gallakjole kommer i løbet af ugen!

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page