top of page

DET SIGER VINDERNE AF QUEEN OF SCANDINAVIA 2014 OM DERES OPLEVELSE


Patrick
ZhSgesFjz1MURXSN2pv5l3O6FI8HfBFRheR8zXuuY38

Lørdag aften blev 20 skåret ned til fire da finalen på Queen Of Scandinavia løb af stablen. Alle 20 finalister overraskede og imponerede på catwalken, så dommerne var sat på en hård opgave. På trods af at jeg efterhånden har siddet i det panel en del år, har jeg aldrig oplevet at dommerpanelet der har haft så vært ved at nå til enighed. Det lykkedes dog til sidst og vi var alle sammen meget glade for de fire piger vi kårede som vindere.

Hvad siger de fire vindere om deres oplevelse til finalen? – Læs med her

:-)

Angela – Miss Supranational Denmark 2014

Queen of Scandinavia 2014 - photo Martin Kaufmann

Denne weekend har været super lærerig og udfordrende. En masse nye grænser er prøvet af og det har været en oplevelse jeg aldrig vil glemme. Denne weekend har givet mig endnu mere blod på tanden hvad angår skønhedskonkurrencer, og jeg kan ikke vente med at komme ud og repræsentere Danmark internationalt. Jeg glæder mig til at vise hvad Danmark har at byde på, og stifte en masse nye bekendtskaber. At være en af de fire vindere til konkurrencen, bekræftede mig I at jeg kan hvad jeg vil, og nok skal opnå de mål jeg sætter mig for. 

Kimmie – Miss Tourism International Denmark 2014

Queen of Scandinavia 2014 - photo Martin Kaufmann

Mia – Top Model Of The World Denmark 2014

Queen of Scandinavia 2014 - photo Martin Kaufmann

Rosa – Miss Intercontinental Denmark 2014

Queen of Scandinavia 2014 - photo Martin Kaufmann

___________________________________

Billederne af resten af de smukke 20 finalister i gallakjole kommer i løbet af ugen!

:-)

// Josephine

bottom of page