top of page

Det skal min påskeferie bruges på!


Der er gået totalt sommerhusstemning i den her hos mig! Andreas og jeg nyder et par stille og afslappende dage sammen med min min familie i vores sommerhus i Rørvig.

Jeg elsker Rørvig. Det er det bedste sted på jorden til afslapning og til at finde totalt ro i en ellers travl hverdag. Vi nyder i hvertfald stilheden og hygger os big time med gåture på stranden, loppemarked, brætspil og god mad!

Om et par dage tager vi tilbage til København for at få et overblik over vores nye fælles hjem, og forsøge at få styr på de store træk af indretningen. Vi skal bl.a. have købt et nyt garderobeskab og med begrænset plads, og alt for meget tøj, er det vigtigt at finde den bedste løsning.. Og mon ikke også vi lige skal gå et par ture på Østerbro og fristes lidt i de mange lækre boligforretninger i området? 😉

Jeg er totalt fan af påskeferie! Håber også at I nyder jeres!

// Josephine

Comentários


bottom of page