top of page

DET ULTIMATIVE KOSTTILSKUD TIL DIN HUD
Når man blogger modtager man løbende produkter, som virksomheder ønsker at man skal teste, og guderne skal vide, at jeg gennem tiden har modtaget rigtig mange kosttilskud, der lover en smukkere hud. Jeg har testet dem alle sammen, for hvem drømmer ikke om at finde det dér gyldne produkt, der virkelig kan give huden et boost indefra og vise synlige resultater. Jeg gør i hvert fald.

Mange af de produkter jeg har testet har haft positiv indvirkning på min hud, men det har været svært at sige om det ene produkt var bedre end det andet – lige indtil jeg oplevede Oslo Skin Lab. De har taget mig med storm!

Oslo Skin Lab er anderledes end de andre produkter på markedet. For det første kommer det i pulver-form i stedet for som pille eller ‘vingummi’. Det gør det super nemt at tage, fordi man blot kan blande det i sin mad, et glas vand eller sin kaffe. Det smager ikke af noget, og når man først blander det op, er det hverken til at se eller smage. Dernæst er det, det reneste kollagen pulver, som kun indeholder 100% hydrolyseret kollagen.

Allerede efter de første fire uger oplevede jeg resultater. I starten tænkte jeg meget over, om jeg var begyndt at bruge andre produkter, en ny creme eller andet der kunne være medvirkende til den flotte hud jeg fik i de uger. Så stoppede jeg en periode med Oslo Skin Lab, og pludselig ændrede min hud sig igen. De små tøjhedslinjer dukkede frem igen og min hud mistede noget af sin glas.

Straks begyndte jeg igen at tage Oslo Skin Lab og wupti, så blev min hud smukkere og mere ensartet at se på, uden de irriterende små linjer, der jo begynder at dukke op, når man er i slutningen af tyverne.

Jeg synes virkelig, at du bør give Oslo Skin Lab en chance, og se hvad det kan gøre for din hud. Resultaterne er muligvis ikke de samme for alle og din huds tilstand iden du går i gang har naturligvis også noget at sige, men jeg tror virkelig på, at alle vil opleve en positiv effekt i en eller anden grad.

Jeg kan i hvert fald ikke forestille mig at skulle stoppe med at tage min daglige dosis.

bottom of page