top of page

DIY – Fra grim flyttekasse til flot opbevaringsløsning!


IMG_4268.JPG

Hvor gør jeg af den her? Og hvad med den her? Den her vil jeg altså også godt gemme – men hvor har jeg plads? Sådan snakker jeg tit med mig selv – kender du det? Man har en masse ting som man måske ikke bruger så ofte, men det er helt udelukket at smide det ud. Måske jeg en dag får brug for det? – eller også er det fyldt med minder. Selvom jeg er blevet bedre til at sortere og kun beholde det som absolut er aller vigtigst for mig, så har jeg stadig to store flyttekasser, én med alle mine Miss-ting og en med de her gamle ting nægter at skille mig af med, som bare stod, var grimme og ventede på at jeg fik gjort noget ved det.

Nu har jeg fundet en måde hvor de to praktiske, men grimme flyttekasser har fået nyt liv og nu faktisk bidrager til hyggen i rummet. Jeg har fundet noget flot tapet som jeg har pakket dem ind i. Papiret er limet direkte på flyttekassen ved hjælp af en særlig spray-lim til papir som jeg har købt i Bog&Ide.

Så hermed et lille fif hvis du står og mangler en billig løsning til nye opbevaringskasser!

:-)

// Josephine

Comentarios


bottom of page