top of page

Drømme der kan blive til virkelighed..


Det hedder juleferie, men der er alligevel ikke meget ferie over det for mit vedkommende i år. Nok er jeg fri for lektier og kørerturen til universitetet, men arbejdet står aldrig stille og eksamen er allerede begyndt. Derfor glæder jeg mig helt vildt til eksamen er overstået d. 21 januar og jeg kan se frem til lidt fere. Jeg planlægger at holde 2-3 uger, og vil gerne rejse langt væk, til et skønt sted med plamer, strand, sol og rigeligt med cockatils.

Tops Tours har ret mange fede destinationer, og jo flere jeg kigger på jo sværere bliver det at vælge. Lige nu er Maldiverne et godt bud. Der kan men i hvertfald regne med sol, varme og totalt afslapning.

large-6

large-2

large-8

Top Tours skiver om Maldiverne: Maldiverne er et rejsestudie i afslapning, skønhed og fantastiske resorts, der indbyder til fokælelse. Her finder man eksklusive resorts på små øer – omgivet af de mest fantastiske snorkel rev, og blødt hvidt sand. Farverne under vand er enestående og fra alle småøerne kan du snorkle direkte fra stranden eller fra din egen hytte på pæle i vandet. Hvis man ikke er forelsket når man tager til Maldiverne – så er man det ihvertfald, når man kommer hjem.

Hvis det ikke lyder fristende, hvad gør så? Jeg har og har haft overdrevet travlt de seneste par måneder, og derfor synes jeg også at jeg trænger til et godt break fra hverdagen og en rigtig god ferie. Er der nogen der har været på maldiverne som kan anbefale noget særligt?

Tips til andre eksotiske og oplevelseværdige steder i Asien modtages også med kyshånd. Vietnam måske?

:-)

Du kan se alle Top Tours destinationer her. – og selvom du måske ikke skal ud og rejse, så tag et kig alligevel. Det er ret god inspiration til dagdrømmene 😉

// Josephine


billede

תגובות


bottom of page