top of page

Drømmer allerede om min næste (surf)ferie!

Ja ja jeg ved det godt. 😉 Luksusdyret her er lige kommet hjem fra tre fantastiske uger i Vietnam, men kulden og den manglende sol gør det umuligt ikke at savne varmen og drømme sig til et andet sted med en lækker strand.

Jeg er faktisk så heldig at jeg allerede kan begynde og se frem til min næste ferie. I maj  skal jeg en uge til Portugal og lære at surfe!


large-4

Ferien er arrangeret af La Point, som er det ultimative bureau at tage fat i, hvis man vil på surfferie. Med et hav af fede surf-destinationer, lækre camps og dygtige surfinstruktører, bliver man ikke bedre forberedt!

Jeg glæder mig helt vildt til at lære at surfe. Jeg har altid været vild med vandsport og har både svømmet, sejlet, vindsurfet og stået på vandski. Der er ingen tvivl om at vand er mit rette element, og nu håber jeg så bare på at jeg også kan lære at surfe. 😉


large-6

large-5

Vi skal bo i en privat bungalov, og udover at surfe står ferien på sol og afslapning. Den perfekte kombintation af fart over feltet på vandet og afslapning som også hører sig til en ferie under solen!

Jeg glæder mig helt vildt! Du kan selv tjekke La Points destinationer ud på deres hjemmeside, hvor de også har lavet nogle cool videoer ud fra de forskellige camps.

Videoen af den camp jeg skal bo i ser sådan her ud:


// Josephine

コメント


bottom of page