top of page

EFTER TRE MÅNEDER I VIETNAM // DET SAVNER JEG MEST VED DANMARK
Det føles helt vildt, at vi allerede har været her i tre måneder. Vi har godt nok oplevet sindssygt meget, men det føles alligevel sindssygt, at vi har været her et kvart år. Jeg er endnu ikke begyndt, at savne Danmark på den måde, hvor jeg har lyst til at tage hjem, men der er nu alligevel nogle ting hjemmefra, som jeg savner her ude i østen.

Da jeg tog hjemmefra var jeg ret sikker på, at jeg kom til at savne rugbrød, rent drikkevand fra hanen og havregryn mest, men faktisk er kun rugbrødet jeg savner blandt de ting.

Drikkevand fra hanen har jeg ikke tænker så meget på – udover, at det er mega grænseoverskridende så mange plasticflasker, vi smider ud hele tiden. Havregryn kan vi købe her ude, og det gør vi selvom en lille pose koster 60 kroner. Det er simpelthen var så dejligt nemt til morgenmad. Rugbrød havde mine forældre med her ud i påsken, og vi har stadig én pakke tilbage, men inden de kom, savnede jeg det helt vildt, og lige nu nyder jeg hvert eneste stykke.

DE TING JEG SAVNER MEST HJEMMEFRA:

En rigtig dyne: Det er helt vildt, som jeg savner at putte mig ned i en blød og luftig dyne. Selvom vejret her ude i virkeligheden nok er alt for varmt til en dyne, som vi kender det hjemmefra, så savner jeg virkelig noget ordenligt at putte mig ned i, når jeg skal sove. Et vattæppe eller et lagen er altså bare ikke det samme.

Rugbrød: Jeg sparer sådan på de sidste stykker vi har tilbage efter mine forældres besøg, men når man står uden rugbrød, så er frokosten seriøst et cirkus. Jeg synes virkelig, at det er svært at finde på et alternativt. Vi spiser ret meget salat, men det bliver kedeligt i længden. Indtil nu har jeg prøvet med knækbrød, som i øvrigt koster en formue her ude, men det er bare ikke det samme. Tips og tricks til sund frokost – der er lige så nem at lave som en rugbrødsmad modtages med kyshånd.

Friske bær: Det virker måske lidt mærkeligt, når der er SÅ meget lækkert og frisk frugt her ude, men følelsen af sommer og de varme temperature giver mig altså den vildeste lyst til friske hindbær og jordbær med mælk. I løbet af juni har vi planlagt en rejse op gennem Vietnam, og der skal vi bl.a. besøge en by, der hedder Dalat. Det skulle eftersigende være det eneste sted i landet, hvor man kan gro jordbær – så det kan I nok forstå, at jeg glæder mig ret meget til 😉

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page