top of page

EN FANTASTISK PARADIS Ø SOM DU ER NØDT TIL AT OPLEVE – INDEN DET ER FOR SENTDet jeg elsker mest ved at rejse er, når jeg finder nogle uopdagede steder. Steder der endnu ikke er overtaget af internationale hotelkæder, hvor restauranterne servere lokal mad og hvor strandsælgere, badedyrsforretninger og uambitiøse turguider endnu ikke har fundet hen. I januar oplevede jeg for første gang en paradisdestination, der endnu er så uberørt, at der ikke engang findes en eneste taxa eller tuktuk i nærheden.

Det var en vild oplevelse at ankomme til en den lækreste strand, jeg nogensinde har besøgt, og så have den helt for mig selv. Jeg taler om – og drømmer mig tilbage til – Koh Rong Island. En lille Cambodiansk ø i den Thailandske golf, der endnu kun huser ét luksushotel, men som er så smuk, at jeg uden at tøve kan sige, at det bliver et af de mest eftertragtede feriedestinationer, når verdens strandglade turister, får øjenene op og opdager den uberørte eventyr ø.

Inden det sker, kan vi som drømmer om det uspolerede paradis, stadig kan nå at opleve det ægte Koh Rong, og det synes jeg helt ærligt at du skal gøre.

Det eneste luksushotel på øen –The Royal Sands Koh Rong, åbnede først i December 2017. Stedet er indrettet helt fantastisk og giver plads til de naturskønne omgivelser. Det overraskede mig at høre, at der ikke havde været en skandinaver involveret i indretningen af stedet, for det er lige vores nordiske stil! Hotellet består af 67 villaer, der alle har en grad af havudsigt. Alle villaerne ligger på stranden, har stråtækt tag, udendørs bruser og fede private træterrasser. Nogle villaer har endda egen pool.

DU KAN KUN KOMME FREM TIL HOTELLET MED BÅD..
Den uspolerede og afsindigt smukke strand kan du kun komme til med båd, eller hvis du vandre rundt på øen. Der er ikke andre bygninger så langt øjet rækker og den kæmpe strand har du altså helt for dig selv. Jeg lyver ikke når jeg siger, at jeg aldrig har oplevet så lækker en strand. Sandet var hvidere end hvidt og havet helt klart. Min store begejstring for stranden, har fået mig til at skrive et helt indlæg om netop den, det kan du læse her.

Fra det første sekund vi blev mødt af hotellets personale smittede deres stole smil og man følte sig velkommen, på en meget behagelige måde. Der er ingen tvivl om at hotellet er ren luksus og sindssygt stilrent, men der hersker samtidig en helt fantastisk low key stemning, som gør det vilde luksus endnu mere fantastisk. Det er ikke for fint, det er bare sindssygt lækkert og god smag.

Personalet på The Royal Sands Koh Rong besidder en evne, som jeg efterhånden synes, at man skal lede længe efter blandt service personale. Situationsfornemmelse. De balancere perfekt på den fine linje der skiller hyggelig small talk og lad mig være i fred. De har personlighed, er ikke uden humor og er samtidig hamrende professionelle. De virker helt oprigtige når de med verdens største smil siger godmorgen, og så er de hele tiden observante og yder en perfekt diskret service.

DU SKAL NÅ DET INDEN DET BLIVER ØDELAGT
Kort sagt, så mangler der ingen ting på The Royal Sands Koh Rong. Der er tale om et luksushotel i særklasse, med en indretning jeg er klar til at flytte ind i, som ligger på verden smukkeste strand, på en endnu fuldstændig uspoleret paradis ø. Whats not to like?

Det er uundgårligt at Koh Rong bliver det nye store, men det er også trist at tænke på, at det uspolerede paradis, en dag sikkert får sin egen lufthavn og bliver ødelagt ligesom de fleste steder i Thailand er blevet. MEN.. Hvis du ligesom jeg elsker at opleve det uspolerede og drømmer om at opleve afslappet verdensklasse luksus og at have en postkort-smuk strand for dig selv, så lov mig at du får besøgt The Royal Sands Koh Rong inden for de næste, lad os sige 5 år. Det er det er vildeste!
Comments


bottom of page