top of page

En lørdag på politistationen!


Lørdag formiddag blev brugt politistationen – Typisk.

Jeg havde ellers en helt fantastisk aften i går! Min veninde Izabell havde fødselsdag, og derfor havde hun inviteret os alle sammen ud og spise på “Tapas Fabrikken.” Det er simpelthen verdens hyggeligste sted, med dæmpet belysning og masser af stearinlys. Maden kan slet ikke beskrives, den MÅ opleves… Jeg fik 7 små retter og de var alle sammen helt vildt fantastiske.

Jeg bliver nødsaget til snart at tage forbi og spise der igen! Da vi var færdige med at spise, havde Izabell forberedt en lille leg, hvor vi skulle gætte historier om hinanden. Selvfølgelig vandt jeg 😉 Da sejren var i hus, tog vi ind til Baglokalet, hvor vi drak en hurtig cocktail inden vi ramte ZEN. Der fik vi danset, grinet og festet indtil de tændte lyset og slukkede musikken allerede kl. 4..

Iza var ikke færdig med at blive fejret, og hun var bestemt ikke på vej hjem i seng. Derfor endte vi en stor gruppe på “Cosy.” Der har jeg aldrig været før. Jeg har slet ikke noget i mod fyre der er til fyre, men gud hvor var det grænseoverskridende pludselig at stå omringet af fyrer, der var ved at snave hinanden i gulvet. 


Da klokken havde rundet syv, var vi ved at være trætte i fødderne, og besluttede os derfor for at tage hjem, men da vi henter vores ting i garderoben, kan jeg se min taske har været åbnet. Da jeg kigger nærmere efter, mangler min clutch. Jeg bliver mega frustreret, mit dankort, kørerkort, makeup, penge – alt ligger i den. Først tror jeg også, at jeg har mistet mine nøgler.

Ret problematisk når min bil står hos min veninde i Vanløse og mine forældre, som er de eneste, der har en ekstra nøgle til min lejlighed, er på ferie. Heldigvis opdager jeg, at jeg har lagt nøglerne i min jakkelomme.

Pludselig blev jeg meget ædru og måtte ringe til banken og spærre mit Dankort og til politiet og mælde min taske og kørerkort stjålet. Typisk med sådan en afslutning på en ellers helt fantastisk aften!! .. 


Iza og jeg endte hjemme i seng klokken tyve minutter i ni. Vi fik præcis tre timers søvn før vores veninde Mille ringer og vækker os, og så kunne vi ikke sove mere.Jeg kom op af sengen, og kørte på politistationen for at få et midlertidigt kørekort, men da jeg intet ID havde med, skulle jeg svarer på en masse spørgsmål og det tog godt nok sin tid.

Da det endelig lykkedes mig at få mit kørekort, kunne jeg komme af sted, ud og mødes med min veninde Michelle, som jeg havde en loppemarkedsaftale med i TAP1. Efter den hårde jagt i hallen kørte vi ud i frederiksbergcenteret, spiste en sandwich, handlede og nu ligger jeg hjemme i min seng og forsøger at holde mig vågen, på trods af en vild nat med kun tre timers søvn.  


// Josephine

Commentaires


bottom of page