top of page

EN NY BEAUTY FAVORIT // HOVEDRENGØRING AF MIT ANSIGTJeg tror, at de fleste kender følelsen af at komme hjem efter en hel dag ude. Huden har været fyldt med makeup, er blevet udsat for sol, vind og vejr og man føler virkelig, at man trænger til at få vasken dagen af og renset huden i ansigtet. Sådan har jeg det i hvert fald ofte, og jeg nyder, når jeg bagefter kan ligge mig helt ren ned i sofaen og slappe af.

Forleden testede jeg for første gang Babor’s Oxygen Foam Cleansing Mask – og hold nu op! I ved allerede, at jeg er vild med produkterne fra Babor, og den her maske er ingen undtagelse.

Jeg startede med at fjerne min makeup, og så skyllede jeg mit ansigt med vand. Derefter satte jeg masken her på, og straks begyndte den at skumme. Den følelse utroligt blød at have på, og da jeg efter blot 10 minutter skulle skylle den af igen, var jeg vildt overrasket over resultatet. Med det samme føltes min hud nemlig fuldstændig renset og gennemfugtet. Jeg fik den blødeste hud, og den blødhed føler og nyder jeg stadig her flere dage senere.

Overfladen på min hud er blevet helt glat og min hud følelse fugtet og fornyet. Masken her giver et meget bedre resultat end nogen anden maske, jeg tidligere har prøvet. Så den får altså mine varmeste anbefaling herfra. Hvis du har mod på, at lade din hud nyde en luksus-rens, så kan du finde den lige – her.

bottom of page