top of page

EN TING JEG SYNES KVINDER GØR FOR LIDT…


Rigtig mange kvinder er virkelig omsorgsfulde og rigtig gode til at være der, og gøre noget ekstra for de mennesker, som de har kær. Desværre er lige så mange kvinder dårlige til at huske, at gøre noget ekstra for sig selv.

Jeg er naturligvis fan af alene tid, et varmt fodbad eller et par timer på sofaen med den tøsede serie, som kæresten ikke gider at se med på, men nogle gange synes jeg, at vi kvinder bør gøre noget ekstra for os selv. En af de ting som jeg elsker at forkæle mig selv med er en ansigtsbehandling.

Tiden på briksen giver ro i hovedet og ro til at tænke over nogle af de vigtige ting, man ikke når at vende med sig selv i en travel hverdag. Samtidig er det en god følelse af wellness, når man gør noget, der er godt for en, og så elsker jeg tiden efter behandlingen, hvor min hud stråler og ser sund ud.

Hver gang jeg får en ansigtsbehandling, så siger jeg til mig selv, at jeg skal gøre det noget oftere, men når hverdagen så ruller, så glemmer jeg det. Her i Vietnam prøver jeg dog at holde mig selv op på det. Jeg har mere tid til mig selv og en rigtig god ansigtsbehandling koster det halve her i forhold til Danmark, så der er ikke mange gode underskyldninger for at lade være.

Tidligere i dag forkældede jeg min hud med en acne behandling. Ikke den type ansigtsbehandling jeg normalt ville vælge, fordi acne ikke har været problem for mig, siden jeg slap af med bumserne i teenageårene, men her i Vietnam har jeg fået lidt, og så er det bare virkelig rart at få nogle professionelle hænder til at ordne sagerne.

Anyway så ville jeg bare lige give tippet videre – og en lille opsang til alle jer kvinder, der læser med. Husk nu også at forkæl jer selv 😉

Most women are really caring and enjoy being helpful to the once they love. Unfortunately most of same woman are not so good to take extra care of them.

Of course, I’m a fan of alone time, a hot foot bath or a couple of hours on the couch with a romantic series that your boyfriend does not want watch, but sometimes I think we should do something extra for ourselves. One of the things I love to treat myself with is a facial.

The time it takes to get the facial done is you-time that you can spend thinking about the things, that you don’t have time to think about doing a busy day. Things that matter to you, and that you like to think about. It’s also a nice feeling of wellness, when you treat your self with a facial, and the feeling you get the days after, when you look at your smooth and beautiful skin is even better.

Every time I get a facial, I say to myself that I’ll do it more often, but as the days go by I forget about it. Here in Vietnam I’m trying to keep myself up to it. I have more time for myself and a very good facial treatment costs half the price compared to Denmark, so there are no reasons not to do it.

Earlier today, I treated my skin with an acne treatment. Not the type of facial treatment that I would normally choose because acne has not been a problem for me since I got rid of the pimples after my teenage-years, but here in Vietnam I’ve got a little blemish and it’s just really nice to have some professional hands to take care of it.


Anyway, I just wanted to inspire you to go out and treat your self with some extra luxury! ;-)

Comments


bottom of page