top of page

En wellness-oplevelse at gå til frisøren


Jeg troede kun det fandtes på film.. De store lyse og lækre frisørsaloner du kommer ind i, strakt for taget din jakke, serveret et lille glas og ellers bliver båret på en sky gennem en hel wellness-princessebehandling.

.. Men fornylig besøgte jeg frisørsaloen Bellacci i Odense, og her fandt jeg rent faktisk en af de eventyrlige film-saloner i virkeligheden!

Om du bare skal klippes, eller der også skal gang i farve og styling, så bliver du båret igennem hele behandlingen på fineste wellness-manér. For mig var det en hel ny måde at gå til frisøren på.

Jeg blev taget i mod af Louise, der arbejder i Bellacci, fik et glas vand og derefter tog vi en snak om mit hår, hvad det tidligere havde været igennem og hvad jeg ønskede at der skulle ske nu. Endelig en frisør der tog sig tid til at forstå min tanker og ønsker..

Jeg fik lagt nogle lyse striber i mit hår, og bagefter blev det vasket med de lækreste og mest velduftende produkter. Der kom også en virkelig lækker hårkur i, som betød at jeg endte med silkeblødt hår og forlod salonen, med silkeblødt hår og favnen fuld af lækre produkter. Mens jeg fik vasket mit hår, lå jeg i stor bred stol, med benene oppe og kunne nyde en fantastisk hovedbundsmassage. Det var altså næsten som at være på spa! 😉


Jeg blev behandlet med nogle skønne produkter fra Kerastase. Jeg har før brugt lang tid på at finde den rette shampoo til mit lange hår, og der har været langt mellem de gode. Jeg var efterhånden ved at acceptere at shampoo bare var et produkt, som jeg var nødt til at bruge for at vaske mit hår, selvom det betød at det tørrede mit hår rigtig meget ud.

Nu har jeg altså fået en shampoo (find den her) med et hav af forskellige olier, og det er en helt ny følelse af træde ud af badet med silkeblødt og friskt hår efter hver hårvask, uden at være nødt til at bruge den ene leave-in balsam efter den anden.

Sammen med den fugtgivende shampoo, bruger jeg en mirakel kur (find den her), som jeg også vil anbefale alle tøser med langt hår at få fingrende i.

Mit hår har fået helt nyt liv efter jeg er begyndt på de her produkter! – Alt sammen takket været Louise, der tog sig tid til at forstå min ønsker og analysere mit hår, for efterfølgende at anbefale mig de helt rette produkter.

En klar stor og varm anbefaling af Frisør Bellacci i Odense, der har lært mig at den kan være en wellness-oplevelse at få til frisøren og som samtidig har givet mit hår nyt liv! Du kan se billeder fra deres salon, behandling og priser her.


// Josephine

bottom of page