top of page

ER DET DIG ELLER MIG DER HAR MISFORSTÅET HALLOWEEN?

De sidste par dage har min Snapchat og Instagram flydt med billeder og video af halloween udklædning. Jeg synes, at det er mega fedt, at folk gør noget ud af det og bruger anledningen til at holde nogle sjove og anderledes fester.. MEN..

Der er simpelthen noget, jeg ikke forstår – og hvis det bare er mig, der har misforstået konceptet, så må I endelig sige til, men jeg troede bare, at Halloween handlede om uhygge, vampyrer, blod og spøgelser? Derfor forstår jeg ikke, hvorfor særligt Instagram har flydt med lækre damer i sommerfuglevinger, prinsessekjoler og sexede sygeplejer-mundering? I min verden har det ikke ret meget med halloween at gøre, og jeg tænker, at det må være vildt akavet at have klædt sig ud som smuk gudinde og så ankomme til en fest, hvor resten af gæsterne er gået all in på åbne kødsår, skæve hugtænder og hvid krigsmaling i hele hovedet.

Ja.. Jeg har altså bare undret mig. Måske nogen bytter rundt på halloween og fastelavn, hvor rammerne for din udklædning er lidt mere fleksible?

English: The last couple of days, my Snapchat and Instagram have flooded with pictures and videos of people dressed up for Halloween. I love that people use the opportunity to host some fun and different parties .. BUT ..

There is something I do not understand – and if it’s just me who misunderstood the concept, you will have to tell me, but I just thought Halloween was about vampires, blood and ghosts? Therefore, I do not understand why my Instagram feed has been floating with hot ladies wearing butterfly wings, princess dresses and sexy nursing outfits? In my head it’s just not really suitable for Halloween, and it must be really awkward to dress up like a beautiful goddess and then arrive at a party where the rest of the guests have gone all the way with open wounds, vampire teeth and white painting throughout the hole face.

Maybe it’s just me? I don’t know.
// Josephine

Follow my journey: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page