top of page

ET BESØG I VENCE OG OM FYSISK SMERTE DER BLIVER PSYKISKUdover den enorme smerte jeg har i min ryg og lænd de her dage, så er det værste næsten, at det også påvirker mig psykisk.. Det er så frustrerende og deprimerende, at ligge i Cannes med 1000 ønsker til hvad vi burde lave, men det eneste jeg kan er at ligge i sengen. Derover er det utrygt ikke præcis at vide, hvad det er, der sker i kroppen på mig, at de franske læger formoder, at det er en diskusprolaps og at jeg slet ikke ved, hvornår det her ender.

Jeg har besluttet mig for at prøve og trodse smerten, så om lidt kører vi ind til Juan Les Pins, og ser om vi ikke kan gå en lille tur. Jeg har fået et hav af piller med hjem fra skadestuen, og skal spise syv om dagen, så jeg tager to om lidt og så prøver vi! Jeg har virkelig bare brug for, at komme ud af sengen.

Inden det hele gik galt besøgte vi Vence, der ligger oppe i bjergene mellem Nice og Cannes. Virkelig smuk by, selv på en regnvejrsdag! 🙂

// Josephine

Comments


bottom of page