top of page

ET OUTFIT / ET BRAND

Det var først efter, at jeg havde lagt billederne her på Instagram, og nogle begyndte at spørge, hvor de forskellige ting var fra, at det gik op for mig, at jeg har iklædt mig et outfit, med items fra kun et enkelt brand. Det er aldrig sket før, og i grunden jo også rimelig ideløst og ikke spor kreativt.

Alligevel er jeg nu altså ret vild med det, fordi det er så simpelt og mega comfy, samtidig med at det ser cool ud. For mig er comfy og cool den perfekte kombination. Tøj skal først og fremmest være rart at have på, og så må det også gerne, se godt ud! 😉

Hele molevitten er fra Ganni. Jakken er en ældre kollektion, men kjole, taske og støvler er fra den nye kollektion, som du finder i butikkerne nu.

Mit tøj-budget er ikke stukket af, men min kære mand var ansat hos Ganni, indtil han fornylig skiftede job. (Ikke spor tilfredsstillende 😉 Nu var jeg lige blevet vandt til de kontinuerlige leverancer af nyt tøj……)

bottom of page