top of page

FÅ MINIMUM 25 % PÅ DE FEDESTE OPLEVELSER

Et lækker weekend-spaophold, en flyvetur i helikopter, vinsmagning eller hvad med en tur ud at køre djævleræs? Lige nu har du mulighed for at shoppe et hav af virkelig fede oplevelser med minimum 25 procents rabat.

For mig findes der ikke noget bedre end sjove, anderledes og fede oplevelser, med dem jeg holder af. Det er lige præcis oplevelser og minder med mine nærmeste som øger min livskvalitet og gør mig glad i låget. Jeg synes selv, at jeg er ret god til at få fyldt kalenderen med oplevelser, og hvis du gerne vil gøre det samme, så er der i morgen til Black Friday en fantastisk mulighed.

Der findes rigtig mange steder på nettet, hvor du kan købe oplevelser, og jeg er faldet over siden Duglemmerdetaldrig.dk, som jeg synes har et hav af de fedeste oplevelser. Uanset om du er til romantik, god mad eller fart over feltet, så har de helt sikkert noget, du vil synes er sjovt.

I morgen fredag giver de minimum 25 procent rabat på alle deres oplevelser, så uanset om du har lyst til at forkæle dig selv, mangler en kalendergave til manden eller måske skal have klaret julegaverne i god tid, så er i morgen altså virkelig en god dag at gøre det på. Nogle af oplevelserne er allerede sat ned med mere end 25 procent her i november og dem der ikke er, får du 25 procent på ved at bruge koden ‘blackfriday2016.’

Jeg skal selv have shoppet en gave til min far, og mon ikke også jeg bliver fristet til at klikke en oplevelse hjem til Andreas og mig? 😉

Hvis du spørg mig? Her er de fedeste oplevelser

Jeg har efterhånden nørdet siden ret mange gange, for at finde ud af hvilke oplevelser jeg skal købe i morgen. Til min far tror jeg, at jeg skal have enten en Pilot for en dag-oplevelse eller en oplevelse hvor man kan lave sin egen whiskyflaske.

Til Andreas og mig har jeg overvejet et cocktailkursus, pistolskydning eller et romantisk spa ophold. Hvis du har lidt flere penge i budgettet, så har de faktisk også nogle virkelig fede oplevelser i både Frankrig, Tyskland, Italien og Marrakech.

I den her tid hvor det kan være så svært at finde den rette gave, og folk som regel ikke ønsker sig ret meget, så er oplevelsesgaver altså en fantastisk ide! Og de fås i alle prisklasser hos duglemmerdetaldrig.dk

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Hozzászólások


bottom of page