top of page

FÅ PROFESSIONAL MASSAGE I DIN EGEN STUE


De fleste har en travl hverdag – man vil gerne være den perfekte kæreste, den perfekte kollega, den perfekte datter – have et pænt og rent hjem, lave god aftensmad og komme ordentlig tid i seng. Jeg tror ikke, at jeg er den eneste, der mellem alle dagens gøremål nogle gange glemmer også at gøre noget godt for mig selv. Men det er vigtigt!

Jeg kan tydeligt mærke forskel på mit humør og energiniveau, som er meget bedre i de perioder, hvor jeg også husker at gøre noget ekstra for mig selv. Noget af det bedste jeg ved, er at booke tid til en massage, både fordi jeg får god tid til at koble fra og slappe af, mens behandlingen står på, men også fordi jeg får en rigtig god følelse i kroppen bagefter.

Desværre er det ikke altid, at jeg får prioriteret at booke tid til en massage og sætter tiden af til at komme afsted, men det skal der laves om på nu, og det er heldigvis blevet meget nemmere. Jeg har nemlig fundet en virksomhed, hvor igennem man kan kan booke en massør til at komme hjem og give massage i ens eget hjem. Det betyder, at jeg ikke længere skal bruge tid på at transportere mig selv frem og tilbage fra en klinik, og at massagen nu kan klares både imellem møder eller efter arbejde, hvor de fleste andre massører holder lukket.

Virksomheden hedder RaskRask og igennem deres hjemmeside, booker man en tid hos en ledig massør, der så kommer ud privat med alt hvad, der skal bruges. Det er et fuldstændig ligeså professionelt et set-up, som på de fine wellness hoteller, og de kører ud i det meste af landet. Det lyder måske dyrt, men deres priser er faktisk enormt konkurrencedygtige og selv en studerende kan være med.

Jeg fik min første massage igennem RaskRask tidligere på ugen, og det er helt sikkert ikke sidste gang. Det er pludselig blevet utroligt nemt at gøre lidt godt for sig selv, og nu er tiden jeg bruger på selvforkælelse i min travle hverdag også minimeret til den ene time, hvor behandlingen står på, fordi jeg ikke selv skal bruge tid på transport.

Derudover er det virkelig afslappende og dejlig nemt, at det foregår hjemme hos en selv. Hvilket sted slapper man mere af? Jeg kan virkelig anbefale det! Hvis du er interesseret i at prøve deres service, så finder du deres hjemmeside lige – her.

Comments


bottom of page